Receptas:
500 g šaldytos mielinės sluoksniuotos tešlos
Obuolienės
Kiaušinio (aptepti)
Perlinio cukraus (papuošimui).
Atsišildome tešlą, iškočiojame. Geriausia tešla lapeliais, tuomet iš vieno lapelio išeina du tešlos stačiakampiai, žinoma iš jų bus du pyragėliai. Taigi turime tešlos stačiakampį (perlenkus turėtų išeiti kvadratėlis), viename tešlos gale įpjauname tris pjūvius. O kitame gale ant tešlos dedame gerą šaukštą obuolienės. Užlenkiame ir su šakute užspaudžiame pakraštėlius. Dedame į skardą išklotą sviestiniu popieriumi. Aptepame kiaušinio plakiniu ir apibarstome perliniu cukrumi. Kepame įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje, kol gražiai paruduoja. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą