2014 m. vasario 24 d., pirmadienis

Turtinga mišrainė

Turtinga ši mišrainė todėl, kad joje gausu ne tik spalvų, bet ir skonių. Tai improvizacijos virtuvėje rezultatas. Tikrai labai sotus ir puikiai net pietums tinkantis variantas.

Reikės:

  • 200 g kiaulienos kumpio
  • 1 trumpavaisis agurkas
  • 1/2 paprikos (aš naudojau šiek tiek raudonos ir geltonos)
  • 1/2 poro
  • indelis raudonų konservuotų pupelių
  • 1/4 žiedinio kopūsto
  • 100 g fermentinio sūrio
  • druska ir pipirai (pagal skonį)
  • majonezo.
Gaminame:
Kumpį ir agurką supjaustom pailgom juosetelėm, porą žiedeliais, paprikas ir sūrį kubeliais, žiedinį kopūstą taip pat susmulkiname. Nuo pupelių nupilame skysti. Viską sumaišome, paskaniname druska ir pipirais. Dedame kelis šaukštus majonezo, išmaišome ir galime ragauti. Labai skanu su šviesia duona.

Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą