2013 m. sausio 22 d., antradienis

Čičinskai

Greitas ir skanus valgymėlis. Greitai dingstantis nuo stalo, o ypač skanus su geru padažu ir pomidorų sultimis. Tad kimbam į darbą ir už pusvalandžio jau galėsime ragauti.
 
 Nuotrauka
Reikės:
  • 2 kiaušinių
  • 1 stiklinės kefyro
  • 1 arbatinio šaukštelio sodos
  • druskos
  • miltų
  • pieniškų dešrelių
 Jei kepsite keptuvėje reiks ir aliejaus

Gaminam:

Sodą nugesinti su kefyru, mušti kiaušinius, dėti druskos pagal skonį, pilti miltus, minkyti tešlą.
Išminkius kočioti ir supjaustyti ilgomis juostelėmis. Dešreles supjaustyti į 4 dalis (išilgai ir per
pusę). Dešreles apvynioti tešlos juostelėmis ir kepti 180 laipsnių orkaitėje (arba įkaitinus aliejų - keptuvėje) kol gražiai paruduos.

Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą