Greitas ir skanus valgymėlis. Greitai dingstantis nuo stalo, o ypač skanus su geru padažu ir pomidorų sultimis. Tad kimbam į darbą ir už pusvalandžio jau galėsime ragauti.
- 2 kiaušinių
- 1 stiklinės kefyro
- 1 arbatinio šaukštelio sodos
- druskos
- miltų
- pieniškų dešrelių
Gaminam:
Sodą nugesinti su kefyru, mušti kiaušinius, dėti druskos pagal skonį, pilti miltus, minkyti tešlą.
Išminkius kočioti ir supjaustyti ilgomis juostelėmis. Dešreles supjaustyti į 4 dalis (išilgai ir per
pusę). Dešreles apvynioti tešlos juostelėmis ir kepti 180 laipsnių orkaitėje (arba įkaitinus aliejų - keptuvėje) kol gražiai paruduos.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą